U Londonu
20

Favorit za novog Jamesa Bonda pojavio se na crvenom tepihu s 24 godine starijom suprugom

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Aaron Taylor-Johnson uživao je u rijetkom izlasku sa svojom 24 godine starijom suprugom Sam, a pojavili su se na premijeri filma u Londonu.

Par je bio nasmijan dok su šetali crvenim tepihom koji je prethodio premijeri biografskog filma o Amy Winehouse pod nazivom "Back to Black", koji je režirala upravo Sam.

Dvojac je ostao dosljedan naslovu filma i za ovu priliku nosili su potpuno crnu odjeću. Sam se odlučila za dugu crnu haljinu koju je uparila sa crnim kožnim kaišem i štiklama.

Aaron je nosio je crnu košulju i pantalone iste boje, a izgled je upotpunio kožnom jaknom.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Par se upoznao na snimanju filma "Nowhere Boy" 2009. kada je on imao 18, a Sam 42 godine. Vjenčali su se 2012. i sada su roditelji Wylde (13) i Romy Hero (11), kao i Angelice (25) i Jessie (15) iz Saminog prvog braka.

Aaron je nedavno rekao da smatra da su kritike javnosti o 24-godišnjoj razlici u godinama para "bizarne". U intervjuu za britansko izdanje magazina Rolling Stone, glumac je podsjetio fanove da je "starija duša" zahvaljujući svojim dječjim glumačkim danima.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Ovo pojavljivanje para dolazi nakon što je Aaronu navodno "ranije ponuđena" uloga legendarnog tajnog agenta Jamesa Bonda. Ako prihvati ponudu, glumac serije "Tenet" će preuzeti uzde od Daniela Craiga, koji je glumio Bonda u ukupno pet filmova u trajanju od 15 godina.