"Nova Sophia Loren"
28

Fanovi razočarani: Madalina na Instagramu i na neuređenim fotografijama se znatno razlikuje

D. J.
Foto: Instagram
Rumunjska glumica i manekenka koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta Madalina Ghenea privukla je pozornost ove godine u Cannesu, no neki njeni obožavatelji su razočareni jer fotografije na Instagramu i one koje snime profesionalni fotografi se dosta razlikuju-

Uspoređuju je sa Sophijom Loren zbog zanosnih oblina, no odjevena u istu haljinu na Instagramu i na crvenom tepihu primjetna je razlika u izgledu njenog lica.

Pratitelji su uočili da se fotografije koje ona obajvljuje dosta razlikuju od onih koje osvanu na interentu bez uređivanja.

Čini se kako jedna od najljepših žena svijeta nije odoljela upotrebi filtera za uređivanje lica.

Tokom prošlogodišnjeg festivala u Cannesu Madalina je objavila fotografiju za koju tvrdi da je pozirala bez imalo šminke.

"Sedam je ujutro, noć prije sam bila na zatvaranju festivala u Cannesu. Probudila me uz svoj uobičajeni entuzijazam priredivši mi malu predstavu. Kaže 'mogu li te slikati bez imalo šminke, ikakvih ukrasa, ikakvog nakita, ovako'. Osjećala sam se kao da me udario kamion nakon dva tjedna obaveza i mjeseci snimanja... Ali kroz njezin objektiv umor postaje plus", napisala je tada uz fotografiju i zahvalila se fotografkinji.

No mnogi su joj i tad poručili da je fotografija uređena kao i da na licu ima šminke.