Negativni komentari nakon Istanbula
0

Fanovi Madonni: Nije seksi kada baka pokaže bradavicu

Klix.ba
Madonna je poznata po brojnim provokacijama koje je javnosti uputila tokom dugog niza godina svoje karijere, ali ovog puta je, prema mišljenju većeg broja ljudi, otišla predaleko. Pop kraljica je izazvala bijes javnosti nakon što je pokazala bradavicu na koncertu koji je nedavno održala u Istanbulu.

Fanovi širom svijeta nisu ovu provokaciju baš najbolje podnijeli, pa su tako društvene mreže, a naročito Twitter, prepuni kritika na račun pjevačice. Bijesni fanovi pišu kako je 53-godišnjakinja prestara da bi okolo pokazivala svoje tijelo na takav način.

“Zar Madonna nije prestara da bi pokazivala bradavicu tako na pozornici. Osim godina, ona ima djecu”, napisao je jedan od fanova, prenose britanski mediji.

Drugi je napisao: “Zašto Madonna još uvijek okolo pokazuje svoje grudi? Ne, nije seksi vidjeti ženu, koja bi mi mogla biti baka, kako pokazuje bradavicu okolo”.

Ovakvo Madonnino ponašanje na koncertu u Istanbulu su prokomentarisale i svjetski poznate ličnosti. Jedan od njih je popularni britanski TV novinar i voditelj Piers Morgan, koji je na Twitteru napisao: “Ovo je najsramotniji i najočajniji momenat u historiji muzike”.

Bilo je i onih koji u svemu tome nisu vidjeli ništa sporno, poput holivudske glumice Christine Applegate, koja je na Twitteru napisala: “Čitam razne komentare na Twitteru o Madonninom pokazivanju bradavice. Zašto smo ustvari šokirani? To je Madonna”.

Neki od fanova su čak podsjetili i na pjevačicinu izjavu od prije samo pet mjeseci: “Ne morate pokazivati bradavice da budete zanimljivi. To ne mora nužno značiti da time pomjerate granice, zar ne?”.

Kada se napravi neka okvirna procjena, moglo bi se reći da je bilo najviše komentara u kojima se govorilo o tome kako je Madonna prestara za ovakvo nešto te da je loše to što je scenu izvela pred dvoje svoje djece, koji su također bili prisutni na koncertu.