Očekuju dijete
45

Fani Stipković i legenda Real Madrida Fernando Hierro se vjenčali u Meksiku

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
U intervjuu za hrvatsku Gloriju voditeljica Fani Stipković otkrila je kako su se ona i legenda Real Madrida vjenčali u tajnosti na ceremoniji koja je održana u Meksiku 13. septembra.

"Vjenčanje je bilo 13. septembra u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na historijsku jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu", otkrila je Stipković za Gloriju.

Otkrila je i kako je to bilo gradsko vjenčanje, svečani ritual s dužim govorom i pričom o ljubavi pa je imao spiritualnost koju su mladenci doživjeli vrlo emotivno.

Gloria prenosi da je violončelist svirao ljubavne pjesme, večerali su se meksički specijaliteti, a pilo špansko vino i šampanjac. Prvog plesa i drugih svadbenih običaja nije bilo, jer je Fani u poodmakloj trudnoći.

Hrvatska voditeljica nosila je vjenčanicu Vere Wang, a Fernando je bio odjeven u odijelo dizajnera Samira Bachkamija.

Glasine o tome da su njih dvoje u ljubavnoj vezi počele su kružiti krajem 2021. godine, kada su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

Ubrzo nakon toga su potvrdili ovu vijest. Hierro je 2019. okončao 28-godišnji brak sa Soniom Ruiz za vrijeme kojeg je s njom dobio sina Alvara i kćerku Claudiju.