Najčudniji govor
60

Ewan McGregor se nakon osvojenog Zlatnog globusa zahvalio supruzi i ljubavnici

Klix.ba
Škotski glumac Ewan McGregor je za ulogu u TV seriji "Fargo" osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca, a u govoru se zahvalio svojoj supruzi Evi Mavrakis, ali i svojoj ljubavnici.

"Želim se zahvaliti Evi koja je 22 godine bila uz mene i svojoj djeci Clari, Estheri, Jamyanu i Anouku", rekao je McGregor koji je na dodjelu nagrada došao bez pratilje.

Kasnije se zahvalio i svojoj ljubavnici 33-godišnjoj glumici Mary Elisabeth Winstead koju je upoznao tokom snimanja serije "Fargo". Navodno, McGregor zbog nje napušta svoju suprugu s kojom je u braku 22 godine i s kojom ima četvero djece.

"Oduvijek sam uživao u tome što sam glumac, jer sam zbog toga imao mogućnost da se družim i radim s vrhunskim glumcima, a uloge u seriji 'Fargo' ne bi bilo bez Davida, Michaela, Carrie Coon i, naravno, bez Mary Elizabeth Winstead. Zato vam hvala", rekao je.

Nakon njegovog govora uslijedile su reakcije javnosti, a Twitter je preplavljen komentarima korisnika kojima nije jasno kako je moguće da je u isti govor ubacio ženu, djecu i ljubavnicu.