Lijepa glumica
57

Eva Mendes o problemu dlačica na tijelu: Ja sam zvijer, brijem svoje lice

L. R.
Eva Mendes (Foto: Instagram)
Eva Mendes (Foto: Instagram)
Glumica Eva Mendes nedavno je progovorila o problemu dlačica na njenom licu, podijelivši video u kojem prikazuje kako ih uklanja.

Naime, slavna glumica je na svom Instagram profilu objavila video u kojem radi tretman skidanja dlačica s lica, a neki njeni fanovi bili su znatiželjni pa upitali koliko često radi ovakve tretmane.

“Ja sam zvijer pa mi tretman vjerovatno treba svaki drugi dan. Kosa mi ponovno naraste ako se naježim. Shvaća li to još neko? Doslovno ću brijati noge pod tušem i naježit ću se, a sav moj trud bit će uzalud", odgovorila je Mendes.

"Brijem svoje lice. Dobila sam puno komentara na jučerašnji post od žena koje su brijale svoje lice godinama - u redu, pretpostavljam da je "dermaplaning" preferirana riječ", napisala je Mendes u objavi.

Tretman koji je Mendes pokazala na svom Instagram profilu je takozvani dermaplaning - tehnika koja uz pomoć britivica skida površinske slojeve kože gdje se skidaju dlačice, ali i smanjuje se pojava ožiljaka od akni i bora.

Mendes ne krije da svakodnevno odlazi na razne tretmane uljepšavanja pa je nedavno otkrila da je radila i takozvani dijamantni piling lica. Osim toga, ističe svoje česte odlaske pedikeru i frizeru.