Na naslovnici magazina Marie Claire
0

Eva Mendes: Moj dečko je predivan

Sarajevo-x.com
Eva Mendes
Eva Mendes
Popularna glumica Eva Mendes našla se na naslovnici američkog izdanja Marie Claire, a u intervjuu je priznala da je zabavljanje sa glumcem Ryanom Goslingom ravno snu koji svaka žena sanja. Par je zajedno i glumio u filmu The Place Beyond The Pines, a u vezi su već pola godine.

"On je predivan, sa njim je rad kao odlazak na odmor. Osjećala sam se toliko kreativno i ispunjeno dok smo radili zajedno", rekla je slavna glumica, prenosi Daily Mail.

Mendes je u intervjuu otkrila da je kao tinejdžerka bila veoma nesigurna u svoje tijelo i da ga je ponekad i mrzila, ali da ga je vremenom prihvatila. Slavna glumica je rekla da je u momentu kada je shvatila da spoljašnost nije bitna, počela voljeti svoju unutrašnjost. Njena poruka djevojkama je da će sve što misle da sada ne vole na sebi ubrzo zavoljeti, to se i njoj desilo.

Mendes se pojavljuje i u niskobudžetnom filmu Girl in Progress koji će biti premijerno prikazan u aprilu, kao i u Holly Motors u kojem glumi zajedno sa asutralijskom pop zvijezdom Kylie Minogue.