Živi iz dana u dan
0

Eva Longoria: Želim raditi samo projekte koji mi zaista nešto znače

Klix.ba
Eva Longoria (Foto: Arhiv/AFP)
Eva Longoria (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica Eva Longoria je izjavila da će birati samo one projekte koji joj nešto znače. Longoria je otkrila da pokušava izbjeći pravljenje dugoročnih planova i da više voli graditi svoj put dok se stvari oko nje dešavaju.

"Živim iz dana u dan. Živim za trenutak, tako da ne razmišljam o planovima za budućnost. Radim sa ljudima koje volim i sa kojima uživam. Trudim se raditi poslove koji mi nešto znače i biti filantrop. Trenutno je to ono na šta se fokusiram", rekla je Longoria tokom intervjua za Parade.

Longoria je također priznala i da je mislila da će joj kraj snimanja serije "Očajne kućanice" donijeti više slobodnog vremena. Međutim, kako kaže, to se nije desilo jer su drugi projekti našli svoje mjesto na njenom rasporedu.

"Mislila sam da će sve biti sporije, ali nije. Provela sam dva mjeseca u Evropi nakon snimanja serije. Prvo sam bila u Kanu, onda u Monaku, Londonu, Parizu, a naposljetku i u Španiji. Sve vrijeme sam radila. U novembru snimam novi film pa ću imati vremena do tada da se odmorim. Mada, trenutno pomažem na Obaminoj kampanji za izbore pa sam zauzeta svaki vikend", objasnila je Longoria.