Showbiz
44

Enrique Iglesias na koncertu u Zagrebu dobio rođendansku tortu od 500 kg

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Enrique Iglesias sinoć je na radost brojnih Hrvata održao koncert u zagrebačkoj Areni. Atmosfera na koncertu doživjela je vrhunac kada je publika pjevaču otpjevala "Happy Birthday", a tim povodom pripremljena mu je torta teška više od 500 kg.

Puna Arena s Enriqueom je neumorno pjevala tokom cijelog koncerta. Poznati hitovi kao što su "Hero", "Escape","Bailando", "Rhythm Divine“, "Duele el corazon“ odzvanjali su dvoranom, a obožavatelji kralja latino popa su ih uglas pratili.

Svojim nastupom je izmamio oduševljenje i vriskove obožavateljica na koncertu, a latino zvijezda je učinila sve da ostavi dojam zavodnika s početka karijere.

#Croatia #thankyou for an unforgettable birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Videozapis objavljuje Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Iglesias je hitovima i plesom rasplesao publiku, a tokom koncerta je rekao da je bio u Zagrebu prije 14 godina.