Je li ikad znao pjevati?
2

Enrique Iglesias ili Mickey Mouse? Pjevač je meta izrugivanja zbog nedavnih snimaka s koncerata

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Tokom proteklih nekoliko sedmica, društvene mreže preplavili su bizarni snimci Enriquea Iglesiasa na kojima se čini da pjevač zapravo ne zna pjevati, a zbog kojih je zaradio poređenje s Mickeyem Mouseom, ali i Elmom iz animirane serije "Ulica Sezam".

Brojni snimci su postali viralni, a prvenstveno na TikToku pitaju se da li je Enrique zapravo ikad znao pjevati. Jedan od najpopularnijih videa na mreži ima 8 miliona pregleda i poredi Iglesiasov trenutni ton glasa s onim Mickeyja Mousea.

Iglesias je u još jednom snimku optužen da zvuči kao drugi animirani lik - Elmo iz "Ulice Sezam". Također, u još jednom od videa optužen je da je došao na koncert i nije se ni trudio da zapjeva: "Enrique Iglesias je došao da dobije koncert od nas".

@alexyeagerist #concierto #mickeymouse #enriqueiglesias ♬ sonido original - Alex

"Želim svoj novac nazad, a nisam ni bio na koncertu", "Aktivno sam morala da kontrolišem svoj smijeh tokom Enriqueovog seta", "Je li ovo imitator? Šta se dogodilo Enriqueu Iglesiasu?", "Ovo ne može biti stvarno?", glasile su samo neke od reakcija na njegovo pjevanje.

@20184k 😭😭😭 #fails #enriqueiglesias #viral #fyp #2023 #canada #scotiabankarena #fypage ♬ original sound - Life_Gave_Me_Lemons 🍋

Pored toga što su njegovi nastupi izazvali brojne komentare, pokrenuli su i lavinu - sve više korisnika objavljuje njegove stare snimke s nastupa na kojima djeluje da zaista ne zna pjevati.

@recovery_bestiee DISCLAIMER- I AM NOT THE ORIGINAL POSTER #fyp #viral #scam #scammeralert #scammersbelike #scammer #autotune #concert #enriqueiglesias #rickymartin #enriqueiglesiasofficial #enriqueiglesias❤🎶 #enriqueiglesiasitaly ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune

Iglesias trenutno putuje po SAD-u i Kanadi s Pitbullom i Rickyjem Martinom u okviru projekta pod nazivom The Trilogy Tour.