Ništa od vjenčanja
0

Emma Watson raskinula ljubavnu vezu s američkim biznismenom

Klix.ba
Emma Watson i William Knight (Foto: Daily Gossip)
Emma Watson i William Knight (Foto: Daily Gossip)
Britanska glumica Emma Watson i tehnološki poduzetnik William "Mack" Knight raskinuli su nakon skoro dvije godine ljubavne veze.

Sudeći prema pisanju stranih medija, bivša zvijezda filmske franšize "Harry Potter" ostavila je deset godina starijeg američkog biznismena Williama.

Watson inače medijima otkriva jako malo iz svog privatnog života, a skoro nikad nije pričala o vezi s Williamom. Ipak, njih dvoje su proteklih godina nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti, a mediji su pisali i kako planiraju ženidbu. Emma se nedavno i povjerila svojim prijateljima kako bi zaprosila Williama jer ne robuje tradiciji. Međutim, ništa od vjenčanja.

Emma i William bili su u vezi od početka 2016. godine kada su zajedno otišli na izlet u Big Sur u Kaliforniju. Glumici je ovo bila prva veza nakon prekida s igračem bejzbola Matthewom Janneyjem u decembu 2014. godine.

Iako je Emma oduvijek govorila kako bi voljela biti s nekim ko nije dio filmske industrije, čini se kako William nije u potpunosti ispunio njene kriterije.