Neće je biti na filmu neko vrijeme
0

Emma Watson je postala studentica na Oxfordu

Sarajevo-x.com
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson, zvijezda serijala filmova o Harryju Potteru, filmski set je nakratko zamijenila amfiteatrom na Univerzitetu Oxford.

Glumica je jučer prvi put bila na nastavi, izgledala je poput bilo kojeg drugog studenta, u trapericama, vjetrovki i čizmama. Neki uspavani student na jutarnjim predavanjima sigurno ne bi primijetio da pored njega sjedi filmska zvijezda na čijem bankovnom računu leže milioni.

Emma (21) je očito toliko oduševljena Oxfordom da je i sama postavila fotografiju na svoj blog. Glumicu su fotografisali kako se smješka u kameru dižući palac gore kako bi pokazala da je super to što je studentica jednog od najprestižnijih univerziteta na svijetu.

Držeći knjige u naručju Watson je vjerovatno imala namjeru svojim obožavateljima poručiti da se ne nadaju da će je uskoro vidjeti na velikom platnu, jer će biti zauzeta učenjem.

"Samo da poželim svima dobar provod i sreću u svemu što radite. Možda me neće biti neko vrijeme, jer ću biti zauzeta učenjem, ali samo sam vas htjela pozdraviti i reći doviđenja", rekla je Watson.

Emma će neko vrijeme studirati na Oxfordu, ali će se vratiti na Univerzitet Brown kako bi diplomirala.