Ranije ga viđala oko svoje kuće
1

Emma Watson imala bliski susret s muškarcem koji ju je uhodio

Klix.ba
Emma Watson (Foto: Arhiv/AFP)
Emma Watson (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica Emma Watson se srela sa čovjekom koji ju je uhodio tokom snimanja filma na Long Islandu. Watson je zavrištala na sav glas kada je na setu vidjela muškarca koji ju je i ranije pratio.

"Taj čovjek je uspio da uđe na set za snimanje filma, a onda joj je prišao. Prepoznala ga je jer ga je ranije viđala oko svoje kuće i počela je vrištati. Pobjegao je u obližnju šumu, a za njim su potrčali članovi osiguranja i nekoliko kaskadera koji su ujedno i majstori borilačkih vještina. Uspjeli su ga stići i uhvatiti. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja i odveli su ga. Bilo je jako jezivo. Emma je bila jako potresena i dali su joj pauzu da se sabere", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Watson trenutno snima film "Noah" na Long Islandu. U filmu glume još Russell Crowe i Anthony Hopkins. Film će u kinima biti prikazan u proljeće 2014. godine.

"Ovo je bilo jako potresno iskustvo za nju. Film je sam po sebi težak, a ovo je iza sebe ostavilo neku zločudnu atmosferu na setu", dodao je izvor.

Muškarac nije uhapšen ili optužen, ali je upozoren zbog ulaska na privatni posjed.