{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet

29.10.2014. u 15:35
0
9
Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet
0
Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet
Foto: AFP
Prije nego što je postala glumica, Emma Stone se bavila novinarstvom i bila je toliko zaljubljena u internet da je provodila sate promovirajući svoje web stranice.
U intervjuu za Wall Street Journal, mlada glumica objasnila je kako je tada pokrenula i svoju kolumnu u kojoj je dijelila savjete.

"Vodila sam web magazin kojega je čitalo troje ljudi. Sumnjam u to da su te osobe bili zapravo moja mama koja se krila iza tri različita imena. To je bio period kada blog nije postojao kao opšta pojava", objašnjava Stone u intervjuu i dodaje kako je nekada internet bio puno pitomiji.

"To je bilo vrijeme kada ljudi nisu bili na internetu 24/7 i kada nije postojao Twitter i Facebook. Danas je sve pretrpano i u tome se više ne snalazim", rekla je Stone čiji se web magazin zvao "Neptune".

"Imala sam kolumnu u kojoj sam nudila savjete, gdje sam odgovarala na razna pitanja. To je bilo zabavno za jednu 10-godišnjakinju. Voljela sam razne vrste fontova i radila sam na njihovom kreiranju, a onda sam ih slala svojim čitateljima", prisjetila se Stone.

Također, holivudska zvijezda je objavljivala bilten za učenike trećeg razreda osnovne škole pod nazivom "Girls’ Locker".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: