{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet

29.10.2014. u 15:35
0
9
Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet
0
Emma Stone: Prije glume bila sam novinarka zaljubljena u internet
Foto: AFP
Prije nego što je postala glumica, Emma Stone se bavila novinarstvom i bila je toliko zaljubljena u internet da je provodila sate promovirajući svoje web stranice.
U intervjuu za Wall Street Journal, mlada glumica objasnila je kako je tada pokrenula i svoju kolumnu u kojoj je dijelila savjete.

"Vodila sam web magazin kojega je čitalo troje ljudi. Sumnjam u to da su te osobe bili zapravo moja mama koja se krila iza tri različita imena. To je bio period kada blog nije postojao kao opšta pojava", objašnjava Stone u intervjuu i dodaje kako je nekada internet bio puno pitomiji.

"To je bilo vrijeme kada ljudi nisu bili na internetu 24/7 i kada nije postojao Twitter i Facebook. Danas je sve pretrpano i u tome se više ne snalazim", rekla je Stone čiji se web magazin zvao "Neptune".

"Imala sam kolumnu u kojoj sam nudila savjete, gdje sam odgovarala na razna pitanja. To je bilo zabavno za jednu 10-godišnjakinju. Voljela sam razne vrste fontova i radila sam na njihovom kreiranju, a onda sam ih slala svojim čitateljima", prisjetila se Stone.

Također, holivudska zvijezda je objavljivala bilten za učenike trećeg razreda osnovne škole pod nazivom "Girls’ Locker".

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: