{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emina Jahović se razvodi: Odluka nije bila ni laka ni nagla, ali je bila uzajamna

Klix.ba
15.2.2018. u 13:08
564
182
Emina Jahović se razvodi: Odluka nije bila ni laka ni nagla, ali je bila uzajamna
564
Emina Jahović se razvodi: Odluka nije bila ni laka ni nagla, ali je bila uzajamna
Emina Jahović i Mustafa Sandal (Foto: Instagram)
Pjevačica Emina Jahović potvrdila je na svom Instagram profilu da se nakon deset godina braka razvodi od turskog pjevača Mustafe Sandala.
"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osjećam želju i potrebu da sa vama uvijek budem iskrena, i kada dijelim lijepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lijepi dijelovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo", napisala je Emina.

Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina. 🙏🏻 #eminajahovic #eminasandal

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Odluka, priznaje, nije bila ni laka ni nagla, ali je bila uzajamna, jer su nakon nekoliko dugih i otvorenih razgovora zaključili da se njihova ljubav ugasila.

"Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvijek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Yamanu i Yavuzu i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene", rekla je Emina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: