Proslavila 40. rođendan
118

Emina Jahović nizom atraktivnih fotografija pokazala da joj godine odlično stoje

I. B.
Emina Jahović (Foto: Instagram)
Emina Jahović (Foto: Instagram)
Uoči svog 40. rođendana Emina Jahović obradovala je obožavatelje na Instagramu nizom atraktivnih fotografija. Mnogi su zaključili kako joj godine odlično stoje i da njen bivši suprug "ne zna šta propušta".

Emina danas itekako ima čemu da se veseli, a oduševljeni su i njeni pratitelji nakon što je pjevačica nizom fotografija pozdravila četrdesete.

Pjevačica koja već dugi niz godina živi u Istanbulu, pozirala je u mini haljini koja je istakla njene duge noge, za koje mnogi tvrde kako su "najbolje na estradi".

U komentarima pristizale su čestitke njenih obožavatelja te komplimenti kako joj "godine odlično stoje", a bilo je i onih koji su se pitali kada će novi album i pjesme.

"Čekamo singl, album i nastupe", pisali su.

Emina je nedavno izjavila kako ju je protekla godina popraćena koronavirusom učinila jačom ženom.

"Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosjećajnija, osoba koja ima razumijevanja za druge", kazala je pjevačica.

Pored uspješne karijere, Emina je i brižna majka sinova Yamana i Yavuza koje dijeli sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, a upravo oni su joj lani priredili posebno iznenađenje za rođendan.

Podsjećamo, nakon što mu je djevojka Melis Susturup nedavno javno čestitala rođendan, mnogi su pomislili kako je Mustafa spreman ponovo stati na "ludi kamen".

"Uvijek sam uz tebe, kako bi bio nasmijan i spokojan. Sretan rođendan, čovječe sa mojim budućim prezimenom", stoji u objavi.