Dokaz "romantične večere"
0

Emina Ganić objavila fotografiju s Jeremyjem Ironsom

Klix.ba
Emina Ganić, kćerka ratnog člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića, našla se u žiži medijske pažnje nakon što je u Sarajevu i Dubrovniku pravila društvo svom dugogodišnjem prijatelju, oskarovcu Jeremyju Ironsu, koji je bio gost 18. Sarajevo Film Festivala.

Potaknuti pisanjem britanskih kolega, ovdašnji mediji preplavljeni su tekstovima o njihovom prisnom odnosu, koji je okarakteriziran kao "romantična veza".

Fotografija koja je pokrenula priče objavljena je u britanskom tabloidu The Sun. Na njoj se vide Irons i Emina dok šetaju ulicama Dubrovnika, a britanski tabloid je tvrdio da je snimak nastao po izlasku iz jednog restorana gdje je par večerao.

Međutim, ono što je The Sun izostavio da objavi je kompletna fotografija na kojoj, uz Eminu i Jeremyja, stoji i hrvatska dizajnerica Borna Rajić, dok se u pozadini vidi ostatak ekipe koja je u aranžmanu SFF-a boravila u Dubrovniku.

Emina je danas na svom Facebook profilu objavila spornu fotografiju koja je medijima u Velikoj Britaniji poslužila za konstrukciju "romantične veze".

"Malo širi kadar slike koja po našim portalima služi kao dokaz 'romantične večere' sa mojim dragim prijateljem", napisala je Ganić ispod fotografije.

U jednom od komentara Emina mladim Bosankama poručuje: "Ne dozvolite da vas uvjere da se svaki prisan odnos između muškarca i žene svodi na flert i postelju".