Popularna manekenka
69

Emily Ratajkowski o razvodima: Smatram da je trend razvesti se do 30. godine

L. R.
Emily Ratajkowski (Foto: EPA)
Emily Ratajkowski (Foto: EPA)
Manekenka Emily Ratajkowski jučer je putem svog TikTok profila otkrila šta misli o parovima koji se razvode prije 30. godine.

Naime, manekenka je u opisu videa napisala da smatra da je trend razvesti se do 30. godine te ovim putem poručila svima koji se nalaze u toj situaciji da ne brinu jer imaju cijeli život pred sobom.

"Čini se da se mnoge mlade dame razvode prije nego navrše 30 godina. Kao neko ko se udao s 26 i kao neko ko je razveden nešto više od godinu dana, moram vam reći, mislim da ne postoji nešto bolje", izjavila je Emily.

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

"Nema ništa bolje nego biti u svojim 30-ima, još uvijek si zgodan, možda imaš malo svog novca, shvataš šta želiš učiniti sa svojim životom, isprobati tu bračnu fantaziju i shvatiti da je to možda nije sve što bi trebalo biti. Imaš cijeli život pred sobom", dodala je.

Vijest dolazi nakon što su pjevač Joe Jonas (34) i glumica Sophie Turner (27) putem Instagram profila potvrdili da se razvode nakon četiri godine braka.

Inače, Emily Ratajkowski udala se za producenta Sebastiana Bear-McClarda, kada je imala 26 godina, a razvela se u 31. godini. Zajedno imaju dvogodišnjeg sina Sylvestera Apolla.

Njihov razvod je uslijedio nakon brojnih glasina da imaju bračnih problema. Slavna manekenka je ranije otkrila da dugo vremena nije imala hrabrosti napustiti svoju vezu s Bear - McClardom i da je zbog toga bila nesretna.