Pjevačica potvrdila
336

Elon Musk i Grimes raskinuli vezu nekoliko sati nakon što je objavljeno da su dobili kćerku

I. S.
Foto: WireImage
Foto: WireImage
Direktor kompanija Tesla i SpaceX Elon Musk i pjevačica Grimes raskinuli su vezu samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da su dobili kćerku Exu Dark Sideræl.
"E i ja smo smo ponovo raskinuli nakon objave ovog članka. Ipak, on je moj najbolji prijatelj i ljubav mog života. Moj život i umjetnost koju stvaram su sada posvećeni misiji. Mislim da je Devin taj dio priče dobro napisao", objavila je Grimes na svom Twitter profilu.

Zatim je objasnila da pojam misija označava održivu energiju koja čovječanstvo čini multiplanetarnom vrstom i služi očuvanju svijesti. Članak koji je spomenula u tvitu je jučer objavljen u magazinu Vanity Fair.

Podsjećamo, surogat majka je u decembru protekle godine rodila njihovu kćerku. Iako su joj dali ime Exa, zovu je Y zato što se njen stariji brat zove X.

Elon i Grimes su se počeli zabavljati 2018. godine. X se rodio 2020. Milijarder je ranije bio oženjen književnicom Justine Wilson, s kojom ima pet sinova, a također je dva puta bio u braku s glumicom Talulah Riley.