U procesu je razvoda
52

Elli Dvornik zabranjeno objavljivanje fotografija djece: Pošto ne smijem lica...

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska influenserica Ella Dvornik otkrila je prošlog ljeta da se razvodi od supruga Charlesa Pearcea, a čini se kako je i nju zadesila sudbina pjevačice Severine Vučković.

"Pošto ne smijem lica, evo maska", napisala je Ella ispod fotografije na kojoj njezina kćeka pozira u suknjici, majici i s maskom na licu.

Mnogi su njezinu objavu povezali sa slučajem Severine jer je sud hrvatskoj pjevačici na zahtjev njenog bivšeg partnera Milana Popovića, zabranio objavljivati fotografije sina Aleksandra na kojima se vidi dječakovo lice.

Ellin uskoro bivši suprug Charles obrisao je sa Instagrama sve fotografije na kojima su bila njihova djeca.

Ella se nedavno osvrnula na proteklu godinu i podijelila neke od svojih najvećih strahova.

"U prošloj godini sam imala veliku osobnu transformaciju. Htjela sam puno stvari za sebe duhovno više nego materijalno pa sam i dosta svojih materijalnih stvari ali i hobija odbacila. Iako godina ima 12 mjeseci meni je to sve bilo jako intenzivno i imam osjećaj da se događalo sve simultano i ubrzano. Prvenstveno sam se fokusirala na svoju ljudskost, a malo manje na svoju površnost. I dosta sam se zatvorila jer mi je najveći strah bio biti sama sa svojim mislima, i mislim da mi je to bio i najveći izazov u ovoj transformaciji, ali i blagoslov. Promjenio se i način na koji se vidim u ogledalu, jer se više ne šminkam toliko, imam običnu frizuru", napisala je Ella između ostalog.