Imala aktivan seksualni život
0

Elizabeth Taylor imala afere s JFK-om i Ronaldom Reaganom

Klix.ba
Legendarna holivudska diva Elizabteh Taylor imala je veoma aktivan seksualni život i često je mijenjala partnere, tvrdi Darwin Porter, koautor knjige "Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame".

Liz su veoma privlačili budući predsjednici SAD, a jednom prilikom je plivala gola sa Johnom F. Kennedyjem (JFK) i glumcem Robertom Stackom.

"JFK je bio poznat po tome što je volio plivati gol, a 1948. godine su se on i Elizabeth malo previše opustili", tvrdi Porter.

Glumica koja se osam puta udavala je navodno bila prisna i sa Ronaldom Reaganom još dok je bila tinejdžerka, a on 36-godišnjak.

"Reagan me tretira kao odraslu ženu i to me oduševljava. Sjedili smo na kauču i vidjela sam da me želi, ali mu je bilo neugodno napraviti prvi korak", navodno su riječi pokojne glumice, koje se mogu pročitati u knjizi.

Porter, koji je holivudsku glumicu pratio skoro čitav svoj život, iznosi i neke škakljive i kontroverzne podatke. On, naime, tvrdi da je popis ljudi s kojima je Taylor spavala dug kao holivudska Staza slavnih.