Slavna glumica
33

Elisabeth Moss otkrila da će postati majka u 42. godini: Sretna sam, trudnoća dobro napreduje

L. R.
Elisabeth Moss (Foto: EPA-EFE)
Elisabeth Moss (Foto: EPA-EFE)
Glumica Elisabeth Moss potvrdila je vijest o svojoj prvoj trudnoći.

Naime, 41-godišnja glumica otkrila je sretnu vijest tokom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live", koja se emitovala u utorak navečer.

"Jeste li trudni ili ste samo nevjerovatno predani glumi" upitao je voditelj Jimmy Kimmel misleći na njenu ulogu u popularnoj seriji "The Handmaid's Tale".

"Pomalo sam oboje", šaljivo je odgovorila glumica prije nego je otkrila detalje o svojoj trudnoći.

Ona je priznala da je sretna kako se nosi s trudnoćom, a onda je voditelja Kimmela pitala za neki savjet, budući dan ima četvero djece.

"Nije loše, zapravo. Zaista sam sretna. Trudnoća napreduje jako dobro", poručila je Moss.

Kimmel se tada prisjetio savjeta koji je legendarni glumac Bill Murray dao njemu i njegovoj supruzi Molly McNearney prije nego što je par dobio jedno od svoje djece. Kimmel navodi kako je Murray rekao da u bolničku sobu donese novogodišnje ukrase koji svijetle jer je rasvjeta u bolnici užasna. Moss je u šali odgovorila da je to jako dobra ideja.

Inače, Moss nije otkrila više detalja o trudnoći, a nije ni poznato ko joj je partner. Zanimljivo je da su glasine o njenoj trudnoći krenule još prošle godine u decembru kada je uočena kako dira stomak na snimanju novog projekta u Los Angelesu.

Glumica je nosila široku sivu majicu i crnu trenerku pa se mnogima činilo da je trudna. To je jedan njenih rijetkih pojavljivanja u javnosti jer svoj život drži u tajnosti. No, 2018. godine za medije je otkrila da se nada da će jednog dana postati majka.