Showbiz
0

Elen Rivas s Peterom Andreom u "potpuno drugačijoj vezi"

Sarajevo-x.com
Elen Rivas, nekadašnja vjerenica engleskog fudbalera Franka Lamparda, negirala je glasine da između nje i njenog novog partnera postoje problemi u vezi.

Tridesetšestogodišnji model s britanskim pjevačem zabavlja se od januara ove godine, ali, kako tvrdi, njene kćerke Luna (5) i Isla (3) toga još uvijek nisu postale svjesne.

"One misle da smo mi samo prijatelji, a i kad smo zajedno, tu je uvijek puno ljudi, pa i ne primijete. Inače, ne ljubimo se pred njima", priznala je Rivas magazinu Now.

Njen partner Andre vratio se sa skijanja u francuskim Alpama sa svojom djecom, petogodišnjim Juniorom, trogodišnjom Princess i osmogodišnjim sinom bivše supruge Katie Price, Harveyem.

Rivas je objasnila da je njihova veza potpuno drugačija od svih prethodnih u kojima su bili jer oboje imaju dosta obaveza, pa ne uspijevaju provoditi puno vremena zajedno.

"Ipak, sve je uredu. Idemo polako. Oboje imamo djecu i svoje prioritete, tako da smo zauzeti. Pete uvijek radi! Sljedeći vikend ćemo provesti zajedno, tako da se jako radujem. Ići ćemo u lokalni tajlandski restoran. Volimo raditi takve stvari", kazala je zanosna Elen.