Bivša prva dama SAD-a
17

Elegantno izdanje Melanije Trump: Zablistala na vjenčanju kontroverznog američkog biznismena

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Melania Trump pojavila se na vjenčanju kontroverznog američkog biznismena Adama Kidana, a fotografije s ovog događaja procurile su na društvene mreže.

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih država izgledala je prilično elegantno u dugoj tamnoplavoj haljini s naborina i naglašenim strukom.

Blago uvijenu kosu pustila je da pada niz ramena, a na licu je imala prepoznatljivo jaču šminku koja je naglasila njene oči.

Melania Trump na vjenčanju u Palm Beachu (Foto: Twitter)
Melania Trump na vjenčanju u Palm Beachu (Foto: Twitter)

Vjenčanje kojem je prisustvovala zajedno sa suprugom Donaldom Trumpom izazvalo je brojne špekulacije, uzevši u obzir da se radi o osuđivanom biznismenu te da se o njegovoj supruzi ne zna mnogo.

Adam je američki biznismen i advokat koji je trenutno predsjednik kompanije za zapošljavanje Empire Workforce Solutions. On također služi kao trenutni potpredsjednik Savjetodavne grupe za osoblje i član je savjetodavnog odbora softverske kompanije Rockerbox.

Svojevremeno se izjasnio krivim za prevaru putem pošte te za optužbe za zavjeru prilikom kupovine SunCruz kasina.

Njegova supruga je Cris Estevao, a vjenčali su se u Mar-a-Lagu tokom vikenda 18. februara. Na Twitteru su ubrzo počele kružiti fotografije s ceremonije, a mnogi su bračni par zamijenili za oca i kćer. Premda se ne zna koliko Cris ima godina, na prvi pogled djeluje mnogo mlađa od supruga.