Showbiz
0

Ekstravagantna zabava Eltona Johna

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Nakon rođendanskog partyja u Londonu, novopečeni 60-godišnjak Elton John organizirao je drugu u nizu zabava kojima namjerava proslaviti veliku obljetnicu.

Nedavni party u New Yorku okupio je mnoge celebrityje, a medijima je najzanimljivija bila Liz Hurley, prvi put u javnosti nakon spektakularnog vjenčanja.

U bijeloj Versacijevoj haljini i s novim suprugom Arunom Nayarom pod rukom, Elizabeth Hurley zasjenila je sve uzvanike na njujorškom slavlju 60. rođendana pjevača Eltona Johna.

Kako zbog medenog mjeseca nije mogla prisustvovati zabavi u Londonu, Liz je odlučila "potegnuti preko bare" kako bi jednom od svojih najboljih prijatelja čestitala rođendan.

Naravno, i za slavlje u New Yorku ekstravagantni pjevač nije štedio novac. Liv Tyler, Helena Christensen, Donatella Versace i Osbournovi samo su neke od zvijezda koje su do ranih jutarnjih sati uživale u raskošnom meniju i najskupljim pićima na svijetu.

Večer je, naravno, bila i muzički zanimljiva - Mary J Blige, Tony Bennet i The Scissor Sisters oduševili su posjetitelje muzičkim programom kojeg je zaključio slavljenik, otpjevavši svoje najveće hitove.

Svaka Eltonova akcija ili proslava ima svoju poruku, a njujorška zabava bila je u znaku borbe protiv homofobije. Elton John je, naime, zgrožen načinom na koji heteroseksualci u svijetu reagiraju na seksualne manjine, pa ovaj tematski party vidi kao još jedan korak u senzibiliranju svjetske javnosti po tom pitanju.