Showbiz
0

Ekscesi Britney Spears na snimanju za OK! magazin

Sarajevo-x.com
Britney Spears je očajna u pokušaju da vrati svoju karijeru na noge pa se sama ponudila OK! magazinu za intervju i nekoliko fotografija. No snimanje je krenulo u sasvim krivom smjeru pokazavši Britney u jako lošem svjetlu, gotovo poludjelu, prenosi TMZ.

Osim što je sama sebi "sredila" intrevju za OK! magazin, uz nekoliko jako loših pratećih slika, Britney Spears se duboko srozala ponašanjem za vrijeme intervjua.

Naime, slike koje je Britney uradila za OK! magazin su toliko loše da časopis još uvijek ne zna da li ih objaviti, prenosi TMZ. Čelnici magazina također još uvijek vijećaju o tome da li objaviti cijeli niz odgađaja koji su pratili intervju jer smatraju da bi sadržina objavljenog mnogo naštetila ionako već potonuloj karijeri nekadašnje pop princeze.

Prema navodima mnogih izvora, Britneyino ponašanje za vrijeme intervjua je bilo nesuvislo i ponašala se kao da uopšte nije normalna. Slike koje su napravili fotografi OK! magazina su također ispale veoma loše jer je Britney neprstano pravila face zbog kojih je na slikama izgledala grozno.

Za vrijeme snimanja, neprestano je tražila pauze za toalet, a svaki put kad bi izašla iz toaleta njno raspoloženje bi se promijenilo. U toku intervjua se ponašala veoma paranoično pa je čak u jednom trenutku rekla kako se boji da će se strop obrušiti na nju.

Na setu je tražila da joj se donese pečena piletina, a nakon što ju je pojela, ruke je obrisala od nekoliko hiljada dolara vrijednu Gucci haljinu koju je imala na sebi za snimanje.

No tu nije kraj! Britney je povela sa sobom nekoliko svojih pasa, a kad je jedan od njih obavio nuždu na pod, ona je drugom haljinom - ovaj put Chanelovom, obrisala prljavštinu.

OK! magazin je unajmio najbolje moguće styling i make-up profesionalce koji su se svesrdno trudili kako bi od Britney izvukli bar nešto pristojno i lijepo. No ona je odbila unajmljene profesionalce.

Mnogi su se zapitali zbog čega s njom na set nije došao niko od prijatelja, roditelja ili menadžera kako bi joj pomogao. Nova medijska saznanja govore da ni njena donedavna lična pomoćnica i rodica Alli ne radi za nju jer nije mogla izdržati njeno ponašanje.

Pretpostavlja se da će mnogi s nestrpljenjem očekivati novi broj OK! magazina kako bi vidjeli šta su odlučili čelnici magazina - prikazati poludjelu Britney ili ne.