Sjajna atmosfera
175

Džeko proslavio 33. rođendan: Pjevala se Grbavica, trbušna plesačica iznenadila prisutne

Klix.ba
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen
Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko u krugu najboljih prijatelja proslavio je 33. rođendan, a na videosnimcima s rođendanskog slavlja može se osjetiti barem djelić sjajne atmosfere koja je vladala.

Prvo iznenađenje za napadača Rome bila je sjajna torta dizajnirana prema dresovima svih klubova u kojima je najbolji strijelac reprezentacije BiH svih vremena igrao, a tokom proslave neizbježna je bila i interpretacija pjesme "Grbavica".

Jedan od najzanimljivijih trenutaka večeri bio je kada se na proslavi pojavila trbušna plesačica koja je privukla pažnju svih gostiju, a može se vidjeti i iznenađujuća reakcija Džeke koji to nije očekivao. U krupnom kadru može se vidjeti i njegova supruga Amra koja je sve ispratila s osmijehom.

Na kraju proslave zasvirali su i trubači koji su tako okončali rođendansko slavlje Edina Džeke, a njega u narednim danima očekuju treninzi s reprezentacijom BiH s kojom će u subotu igrati protiv Armenije na Grbavici na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.