Bili i na koncertu Harisa Džinovića
0

FOTO / Džeko, Balotelli, Savić i Kolarov se zabavljali u Budvi

Sarajevo-x.com
Nogometni reprezentativac BiH Edin Džeko sa trojicom prijatelja i saigrača iz Manchester Cityja boravio je u Budvi. Slavni nogometaši dobro su se zabavili posjećujući privatne žurke, a nisu propustili ni nastup Džekinog omiljenog pjevača Harisa Džinovića.

Mario Balotelli, Stefan Savić, Edin Džeko i još jedan nogometaš, kojem identitet nije otkriven na njegov zahtjev, ali se pretpostavlja da je Aleksandar Kolarov, iskoristili su kratku pauzu kako bi se zabavili u Budvi.

U klubu su prijavili lakše povrede, a zatim se privatnim avionom uputili u Crnu Goru, izvijestila je televizija In.

Slavni nogometaši izazvali su oduševljenje na ulicama poznatog ljetovališta. Nisu se skrivali od javnosti, naprotiv, posjećivali su privatne zabave, družili se sa djevojkama, a zatim do ranih jutarnjih sati ostali na koncertu Harisa Džinovića.

Veliku pažnju privukao je tamnoputi Mario Balotelli. Isprva se on udvarao djevojkama, ali nije morao dugo čekati da umjesto "lovca" postane "meta". Nogometaši su po dolasku bili napeti i skrivali se od medija, ali su se ubrzo opustili i odlučili uživati u kratkom odmoru.

Balloteli je novinaru televizije In potvrdio da bi volio otići u Milan, jer mu se grad Manchester ne sviđa.

Noć nakon ludih zabava prošetali su Budvom i popili piće. Najraspoloženiji su bili Balotelli i Džeko, dok se jedan nogometaš odlučio skrivati od medija, jer, kako je kazao, njegova porodica nije znala da je on u Budvi.

Zvijezde Manchester Cityja nakon šetnje i kafe u Budvi privatnim avionom vratile su se u Englesku.