U braku bila 4 godine
29

Dva mjeseca nakon razvoda Sophie Turner snimljena u zagrljaju bogatog britanskog aristokrata

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Početkom septembra Sophie Turner razvela se od muzičara Joea Jonasa s kojim je bila četiri godine u braku te su dobili dvoje djece. Glumica je sada viđena kako razmjenjuje nježnosti i poljupce s članom jedne od najimućnijih britanskih aristokratskih obitelji.

Sophie Tuner i 29-godišnji Peregrin Pearson snimljeni su na pariškom željezničkom kolodvoru Gare du Norde.

Pearson je nedavno prekinuo vezu s princezom od Grčke i Danske Marijom-Olympijom koja je kumče kralja Charlesa III. Peregrine Pearson je odrastao na prostranom imanju Cowdray u Zapadnom Sussexu, koja je u porodičnom vlasništvu već stoljećima, a uključuje i igralište za golf, te polo klub Cowdray Park, gdje su svoje vještine uz ostale svojedobno pokazali prinčevi William i Harry.

A finalni turnir Veuve Clicquot Gold Cupa, koji se u Cowdray Parku tradicionalno organizira, jedan je od sportskih i društvenih događaja godine u Velikoj Britaniji.

Pearson je danas partner u porodičnoj kompaniji Weetman Developments, koja se bavi menadžmentom nekretnina, a u razgovoru za Gentelman‘s Journal ispričao je kako njegova kompanija zapošljava dvjesto radnika, te još 150 honorarnih zaposlenika tokom ljeta.

Podsjećamo, Turner i Jonas vjenčali su se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu 1. maja 2019., nakon dodjele Billboard Music Awards.

Održali su drugu ceremoniju mjesec dana kasnije u Chateau de Tourreau na jugu Francuske, sa svojim prijateljima i porodicom.