Nova ljubav
79

Dva mjeseca nakon razvoda od bh. glumca Farisa Pinje, Tara Thaller potvrdila vezu s novim dečkom

D. J.
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Bh. glumac i pjevač Faris Pinjo potvrdio je u junu ove godine da se nakon godinu i po braka razveo od hrvatske glumice Tare Thaller.

Samo nekoliko sedmica poslije pojavila su se nagađanja o tome kako je glumica pronašla novu ljubav te da se zaljubila u svog plesnog partnera Matea Cvenića s kojim se natjecala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama". Ova nagađanja 25-godišnja glumica je sada potvrdila te otkrila kako Mateo nije bio uzrok kraha njezinog braka s Farisom.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tokom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", ispričala je Tara u razgovoru za Gloriju.

Faris je ranije rekao da su on i Tara zajednički donijeli odluku o razvodu.

"Pokušali smo spasiti brak, ali brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci naprosto su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema i oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, ali želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je naprosto došlo vrijeme da krenemo svako svojim putem", rekao je Faris.