Zvao je i na kafu
169

Duško Tošić priznao da je kontaktirao Severinu: Prijatelji su me nagovorili

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Duško Tošić, bivši suprug srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, potvrdio je da je slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini.

Naime, Karleuša je napala Severinu jer je podržala usvajanje rezolucije o Srebrenici, a Severina joj je odgovorila "Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad" uz nekoliko screenshatova s porukama za koje se odmah pretpostavilo da joj ih je poslao Tošić.

On je to danas i sam potvrdio za srbijanske medije.

Naveo je kako je kontaktirao Severinu da mu pjeva na jahti koju je on kupio u Turskoj. Dodaje kako su mu Severinu predložili njegovi bliski prijatelji.

"Nedavno sam kupio jahtu koja stoji na Bosporu i htio sam to proslaviti, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao", tvrdi Tošić za Kurir.

Dio razgovora koji je Severina objavila izgledao je ovako.

"Kako si?", naveo je Tošić, na šta je ona odgovorila: "Jako dobro, što i vama želim." Zatim ju je upitao radi li se. "Kakvo zanimljivo pitanje... To vi uvijek tako ili...?", odgovorila je Severina.

"Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l'?", napisao je, a ona mu je poručila: "Nisu svi za sve."

U martu ju je pitao i kako je te da li je u Beogradu, na što mu je Severina jasno do znanja dala da ne želi takve poruke primati.

Oprostite, ali ne razumijem što hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati", odogovrila je Severina te je podijelila i nekoliko poruka u kojima je poziva na kafu.