"Vidim mnogo laži"
222

Duško Tošić o Jeleni Karleuši: Moja tolerancija se polako približava kraju

I. S.
Foto: RAS Srbija/Zoran Ilić
Foto: RAS Srbija/Zoran Ilić
Duško Tošić je nakon dugo vremena komentarisao svoju suprugu Jelenu Karleušu. Kao što je poznato, ona je u posljednje vrijeme često iznosila optužbe na njegov račun.
Naime, Tošić je reagovao na medijski napis da je Karleuša navela kako je ona inicijator razvoda i da su njihova djeca pod stresom.

"Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno! Pošto vidim mnogo laži s druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dvije godine da se bave time", napisao je.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Karleuša je zatim odgovorila na ove njegove tvrdnje. Najprije je navela da druga strana piše storyje s privatne žurke dok ona spava s djecom u sobi.

"Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je jučer davao 'ekskluzivu' novinarki koja je pisala da je homoseksualac i da ga tuku na splavovima, koja mu je blatila porodicu godinama... Kada je riječ o ovoj prijetnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim prijetnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucjene, uvrede, fizičke napade itd.", nastavila je.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Dalje je, između ostalog, zamolila Tošića da odgovori na prijedloge sporazumnog razvoda na koji čeka pet godina.

"To je sve što treba da uradi umjesto da prijeti majci svoje djece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu", napisala je.

Podsjećamo, Severina je nedavno odgovorila Karleuši na uvrede koje joj je uputila jer je rekla da je u Srebrenici bio genocid te otkrila da joj je Tošić slao poruke.