|

"Drži se podalje od Whitneyjinog nasljedstva"

"Drži se podalje od Whitneyjinog nasljedstva"
0
S
Sarajevo-x.com
16.2.2012. u 17:50
11
komentara
0

dijeljenja
"Drži se podalje od Whitneyjinog nasljedstva" Bobby Brown i Bobbi Kristina
Porodica preminule pjevačice Whitney Houston misli da bi Bobby Brown mogao iskoristiti njenu smrt kako bi se približio njihovoj kćerki Bobby Kristini iz samo jednog razloga - Whitenyjinog nasljedstva.
Pjevačicina majka Cissy Houston radi sve kako bi spriječila Bobbyja da se približi 18-godišnjoj unuci jer je u strahu da će je bivši suprug njene kćerke iskoristiti, piše portal TMZ.

Porodica je uvjerena da je Bobby bankrotirao i da glumi privrženost kćerki da bi se domogao nekretnina u vrijednosti od oko 20 miliona dolara, što bi se do kraja godine moglo udvostručiti.

Bobby je početkom sedmice pokušao posjetiti kćerku s kojom je godinama u lošim odnosima, no Whitenyjina porodica ga je spriječila. Navodno su ga već upozorili da je nepoželjan na pjevačicinoj sahrani i u životu Bobbi Kristine.

Između Browna i porodice njegove bivše supruge je tokom godina palo puno teških riječi ponajviše jer smatraju da je odveo Whitney na put ovisnosti te da je najvećim dijelom odgovoran za probleme s alkoholom i drogom koje je imala njihova kćerka.

No, on tvrdi da upravo radi Bobbi Kristine želi zakopati ratnu sjekiru s porodicom svoje bivše supruge.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...