Tokom intervjua sa Oprah
0

Drew Barrymore: Reći ću kćerki o svojoj ovisnosti o drogama

Klix.ba
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Američka glumica Drew Barrymore je otkrila da namjerava svojoj kćerki reći sve o svojoj ovisnosti o drogama.

Glumica je o svom životu razgovarala tokom intervjua sa Oprah.

Problemi ove 37-godišnje zvijezde su počeli kada joj je bilo 16 godina, već tada je postala ovisna o drogama. U međuvremenu je imala i dva veoma kratka braka – prvi 1994. godine sa Jeremyjem Thomasom, koji je trajao dva mjeseca, i drugi 2001. godine sa Tomom Greenom, koji je trajao nešto duže od jedne godine.

"Morat ću joj objasniti da, ako se ponosi sobom i onim što je postala, onda ne treba da se stidi puta kojim je tu došla. Morat ću joj objasniti i da nisam imala nikoga ko bi mi mogao pokazati pravi put te da sam zbog toga svoj život živjela na takav način. Iako sam ponosna na sve što sam prošla i ne želim svoj život provesti u žaljenju zbog toga, ne postoji apsolutno nikakva šansa da će ona krenuti istim putem, jer ona ima nekoga ko će je uputiti", kazala je Barrymore.

Tokom intervjua Barrymore je kritikovala svoju majku zbog činjenice da nikada nje bila tu za nju i rekla je da ona neće napraviti takvu grešku sa svojom kćerkom Olive.

"Čekat ću je ispred škole svaki dan u tri sata. To je najvažnije. Ja sam kao dijete najviše žudila za time. Uvijek sam se pitala hoću li je vidjeti u redu ispred škole. Život pred svakoga stavlja veliki broj prepreka. Međutim, mislim da se nijedno dijete nikada ne treba pitati hoće li njegovi roditelji biti tu za njega", dodala je Barrymore.