Ismijavaju veličinu TV-a
20

Drew Barrymore iznenadila skromnom dnevnom sobom: "Neko bi joj trebao reći da je bogata"

L. R.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Glumica i voditeljica Drew Barrymore nedavno je na svom Instagram profilu podijelila snimak u kojem se vidi njena dnevni boravak, a korisnike društvenih mreža je iznenadio izgled sobe i veličina televizora.

Naime, Barrymore je podijelila snimak u kojoj plače dok gleda romantičnu komediju "The Wedding Singer" iz 1998. godine, gdje je glumila zajedno s Adamom Sandlerom.

Na početku snimka moguće je vidjeti uplakanu Barrymore kako sjedi na crvenom kauču dok nosi bijelu majicu i žuti džemper. Ubrzo nakon toga okreće kameru da bi prikazala film, gdje je moguće vidjeti njen skromni dnevni boravak i policu na kojoj stoji televizor.

"Puno te volim Adame Sandleru. 'Wedding Singer' se pojavio na mom TV-u dok sam se spremala izaći iz kuće i morala sam ostati i pogledati ga", napisala je u opisu objave.

U snimku govori kako su napravili tako dobar film te da ga voli i želi mu sretnu Novu godinu. Zatim je otkrila da je preskočila časove joge kako bi nastavila gledati film.

Iako je glumica isključila komentare ispod objave, to nije spriječilo korisnike društvenih mreža da komentarišu izgled njene prostorije i veličine televizora.

"Zašto je TV Drew Barrymore tako mali i loš. Što se događa? Uznemiren sam", "Ovakav TV ima vaša baka i odbija ga zamijeniti", "Naredni put kada neko bude ismijavao moj mali TV, samo ću reći da je takav i kod Drew Barrymore", "Možda praktikuje minimalizam", "Siromašna je", "Neko bi joj trebao reći da je bogata", "Cijela soba me izluđuje", bili su samo neki od komentara na Twitteru.

Inače, Drew Barrymore je prošle godine pokazala kako izgledaju njen toalet i spavaća soba prije čišćenja, a fanovi su tada bili oduševljeni njenom iskrenošću i što je prikazala svoju svakodnevnicu bez dodatnog uljepšavanja.