Ne namjerava odustati
295

Drama između Draška i Tanjinog uskoro bivšeg muža: "On sada jede moje ostatke"

I. B.
Instagram/ Draško Stanivuković
Instagram/ Draško Stanivuković
Nakon što je procurila vijest da su gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i srbijanska folk pjevačica Tanja Savić u ljubavnoj vezi javnost se ne smiruje, a na cijelu situaciju oglasio se i Tanjin još uvijek zakoniti muž.

Nakon što je čuo da je ponovo zaljubljena Tanjin muž Dušan Jovančević burno je reagovao.

Istaknuvši da je ovo prvo i posljednje upozorenje za njega, Jovančević je naglasio da je Tanja još uvijek njegova žena i da Draško sada "jede njegove ostatke". Za mladog političara imao je i riječi prijetnje, poručivši mu da "ne bi želio da mu se nešto desi".

Stanivuković se, kako tvrdi njegov blizak prijatelj, uopšte nije uplašio, a naglasio je i da od Tanje ne namjerava odustati.

"Nikada nije bio tako zaljubljen. Ne smeta mu što ona ima djecu, ni što njen odnos s Dušanom još uvijek nije regulisan. Spreman je čekati da se zvanično razvede", rekao je on.

Da podsjetimo, Tanjina i Draškova veza navodno datira još od januara ove godine, kada su zajedno fotografisani na planini Jahorini. Iako se nagovještavalo da su prekidali vezu, čini se kako je njihova ljubav doživjela procvat.

Nakon nedavnog nastupa u Beogradu Tanja je progovorila o novom dečku, nagovještavajući o kome je riječ.

"Srcem jesam za Banju Luku i uvijek sam bila za Banju Luku. A dečko, pa znate i sami gdje je on", kazala je pjevačica.

"U Banjoj Luci?", pitao je jedan od novinara.

"Trenutno nije tamo", kroz smijeh je odgovorila pjevačica.

Iako je podnijela papire za razvod, Tanja i Dušan još uvijek su u zakonitom braku koji traje od 2011. godine. Za to vrijeme pjevačica vodi i bitku za starateljstvo nad njihova dva sina.