Showbiz
0

Dr. House izgubio pamćenje

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanski glumac Hugh Laurie, kojega trenutno gledamo u ulozi čangrizavog doktora Housea u istoimenoj Foxovoj dramskoj seriji, navodno je zbog televizije izgubio pamćenje.

U intervjuu se požalio kako više uopće ne može čitati - inače mu je knjiga bila najdraži hobi u pauzama između snimanja, ali sad, koju god uzme u ruke, ne pamti ni radnju ni jezik kojim je pisana.

Dok nije počeo glumiti u "Doktoru Houseu", glumac navodno nije imao nikakvih problema s pamćenjem, ali uloga Housea ga je potpuno istrošila. "Fizički mogu čitati, naravno, ali ništa ne pamtim, baš ništa", požalio se novinarima. Scenarij koji je prisiljen učiti svaki dan njegovom pamćenju ne ostavlja snage za druge aktivnosti, pa je nagrađivani glumac odlučio do kraja života čitati samo jednu jedinu knjigu u nadi da će se tako "izliječiti".

Laurie je nedavno izjavio kako su mu sunarodnjaci Britanci okrenuli leđa otkako je popularan u Americi, te da mu na rodnom otočju više uopće ne nude uloge, i ako se tako nastavi Laurie će s obitelji definitivno odseliti u SAD. Iako bi rado opet surađivao sa Stephenom Fryem, britanskim glumcem i komičarom s kojim je snimao popularnu seriju "Jeeves i Wooster", Laurie ne žali što su se "vrata Britanije za njim zatvorila".