{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Donald i Melania Trump nominirani za Zlatnu malinu

F
FENA
22.1.2019. u 11:19
22
22
Donald i Melania Trump nominirani za Zlatnu malinu
22
Donald i Melania Trump nominirani za Zlatnu malinu
Foto: EPA-EFE
Objavljene su nominacije za Zlatnu malinu, nagradu za koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja, a ovogodišnju listu sa šest nominacija predvode filmovi "Holmes & Watson" i "Gotti".
Zanimljivost ovogodišnje dodjele je da je američki predsjednik Donald Trump, koji se pojavio u dokumentarnim filmovima "Death of Nation" i "Fahrenheit 11/9", nominiran za najgoreg glumca.

Pored njega, za najgoreg glumaca nominirani su Johnny Depp (Sherlock Gnomes), Will Ferrell (Holmes & Watson), John Travolta (Gotti) i Bruce Willis (Death Wish).

Trumpova supruga Melania također je nominirana, i to za najgoru sporednu glumicu za arhivske snimke korištene u "Fahrenheitu 11/9".

Za najgori film nominirani su Gotti, The Happytime Murders, Holmes & Watson, Robin Hood i Winchester.

Za najgoru glumicu nominirane su Jennifer Garner (Peppermint), Amber Heard (London Fields), Melissa McCarthy (The Happytime Murders i Life of the Party), Helen Mirren (Winchester) i Amanda Seyfried (The Clapper).

Godišnja dodjela nagrada Zlatna malina u Los Angelesu održava se dan prije dodjele Oscara. Jedna nagrada najčešće košta 4,97 dolara i u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na roli filma od 8 mm, a cijela je nasprejana zlatnom bojom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: