Objavio fotografije na Twitteru
0

Dok je Demi u bolnici, Ashton se odlično provodi u Brazilu

Sarajevo-x.com
Dok njegova bivša supruga Demi Moore (49) leži u bolnici zbog iscrpljenosti, Ashton Kutcher (33) se odlično zabavlja.

Kutcher očito nije znao ili nije htio znati da Demi ima zdravstvenih problema i da joj je potrebna medicinska pomoć. On se dobro zabavlja, a to potvrđuju i fotografije objavljene na Twitteru.

U ponedjeljak navečer su medicinari stigli u dom Demi Moore, gdje joj je pola sata ukazivana pomoć, nakon čega je prebačena u bolnicu u Los Angelesu.

Iako još uvijek nije poznat pravi razlog, Demi je očito morala biti smještena u bolnicu.

Kutcher je trenutno na odmoru u Brazilu sa nekoliko prijatelja. Tridesetrogodišnji glumac je na Twitteru objavio svoje fotografije dok se zabavlja na kiši. Napisao je da "surfa" na ulicama Sao Paula. Objavio je i fotografiju na kojoj pije koktel iz kokosovog oraha.

No, kada je čuo za zdravstvene probleme bivše supruge, svoje je avanture prestao objavljivati na Twitteru. Moguće je i da ga grize savjest zbog njegovih postupaka.

U utorak je glasnogovornik Demi Moore potvrdio da se ona nalazi u bolnici zbog iscrpljenosti.

"Demi se želi oporaviti i zahvaljuje se prijateljima i porodici na podršci", izjavio je glasnogovornik.

Da li će joj podršku pružiti i Ashton, još uvijekn nije poznato. Za sada nema nagovještaja da će se vratiti u SAD, a čak i da to uradi, male su šanse da ga Demi želi vidjeti.

Demi je ostavila Ashtona u Novembru zbog glasina da ju je prevario sa Sarom Leal (22) na šestu godišnjicu njihovog braka.