Showbiz
0

Dodjela nagrada za najvjerodostojnije dvojnike

Sarajevo-x.com
U nedelju, 27. maja u "Imperial Palace-u" u Hollywoodu održana je godišnja dodjela nagrada za najbolje interpretatore poznatih ličnosti. Ovo je 16. po redu dodjela "Reel Awards" nagrada.

[SLIKA]1[/SLIKA]Interpretator američkog predsjednika Georga Busha, bez problema bi mogao ući u Bijelu kuću, a na dodjeli "Reel Awards-a" susreo se i sa svojim prethodnikom, odnosno njegovim dvojnikom, Billom Clintonom.

Dvojnika glumca Toma Cruisa odala je očito drugačija brada te se poznalo da nije riječ o stvarnom Toma, ali širok osmijeh i bijeli zubi doprinijeli su nevjerovatnoj sličnosti.

[SLIKA]2[/SLIKA]Paris Hilton je i na ovom događaju bila prisutna u tijelu svoje interpretatorice. Plava kosa i blagi osmijeh krasili su lažnu Paris, ali je figura tijela dokazala da to ustvari nije Paris.

Među mnogobrojnim zvanicama koje su se nadale nagradi bili su i interpretatori Marilyn Monroe, Bette Davis, Humphreyja Bogarta, Angeline Jolie i Clarka Gablea.

Dvojnik Arnolda Schwarzeneggera na svečanost je došao u stilu svog idola sa velikim mišićima i ozbiljnim političkim izrazom lica.

[SLIKA]3[/SLIKA]Fondacija za dodjelu nagrada za najbolje interpretatore osnovana je još 1989. godine, a ideju za organiziranjem ovakve manifestacije dobile su Janna Joos i Alana Joss. Namjera im je bila odati priznanje interpretatorima i ohrabriti nove talente.

Ovaj događaj organizira se jednom godišnje i svaki put okupi brojne dvojnike iz svih dijelova svijeta. Večer su upotpunili brojni muzički nastupi poznatih bendova i izvođača.