Ostaje u Skoplju
51

Đorđu Davidu ograničeno kretanje nakon saobraćajne nesreće u Sjevernoj Makedoniji

I. S.
Foto: grand.nova.rs
Foto: grand.nova.rs
Srbijanskom muzičaru Đorđu Nikoliću, poznatijem kao Đorđe David, je nakon saobraćajne nesreće na autoputu Kumanovo - Tabanovci zabranjeno kretanje.
Kako su objavili srbijanski mediji, on do petka mora biti u Skoplju. Do srijede će biti završena obdukcija i vještačenje, poslije čega će sud odlučiti da li će krivično goniti muzičara. Đorđe David će do odluke suda biti smješten u hotelu.

On je ranije izjavio da su mu iz tužilaštva rekli da neće biti u pritvoru zato što ne snosi krivicu. Do nesreće je najvjerovatnije došlo zbog guste magle.

Kako je poznato, u nesreći su učestvovala vozila Volkswagen Polo sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, Volkswagen Golf skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i Opel Insignia srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke Volkswagen Polo.

Smrt žene su konstatovali ljekari kumanovske Hitne pomoći. Policija je dalje navela da je V. P. je zadobio teške tjelesne povrede, a povrijeđeni su i B. T. i Đorđe David, koji su prevezeni u bolnicu. Muzičar je ranije izjavio da ima dva šava na lijevoj ruci.