O čemu je riječ
22

Đina Džinović jednim potezom nagovijestila na čijoj je strani nakon razvoda roditelja

Klix.ba
Foto: Instagram/djinadzinovic
Foto: Instagram/djinadzinovic
Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović, jednim je potezom nagovijestila na čijoj je strani nakon njihovog burnog razvoda.
Naime, ona na Instagramu više ne prati svoju majku, odnosno profil njenog modnog brenda pod nazivom Hamel. Ni ona ni njen brat Kan nisu javno komentarisali njihov razvod.

Haris je nedavno izjavio da su se oni uplašili kada je Melina došla u njegovu kuću na Senjaku.

"Oni su šutjeli pa su je molili da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun", naveo je. On također tvrdi da Melina više od mjesec dana ne razgovara s Kanom.

Melina je u ranijem intervjuu govorila o odgoju djece i Harisu.

"Ja sam s Harijem išla na 99 posto koncerata dok nije postojao posao koji me sada zaista preokupira i dok djeca nisu bila u tom tinejdžerskom dobu. Smatram se sretnom što imam majku i sestru, ali i divne žene koje su zaista i danas s nama u kući, koje su mi pomagale oko svega toga. Dosta je to hektičan život", rekla je.

Dodala je da nikada nijedna majka nije majka kakva bi htjela da bude.

"To možete pitati i doktoricu i domaćicu i suprugu pjevača i kreatorku. Sve mi imamo neku grižnju savjesti i želje koje nismo ostvarile. Kada su djeca u pitanju, uvijek vam fali vremena i uvijek vam je nečega žao, ali mislim da odgajamo dvoje sretne djece i da smo po tom pitanju i ja i on uspjeli. Velika je sreća da je Hari jako posvećen djeci kao otac i oni žive tako da im ni sa jedne strane ne fali ljubav", navela je.