Upoznajte Lauren Sanchez
86

Djevojka Jeffa Bezosa odrasla je u siromaštvu, a bila je zaručena čak pet puta

N. C.
Lauren Sanchez i Jeffa Bezosa
Lauren Sanchez i Jeffa Bezosa
Lauren Sanchez, djevojka Jeffa Bezosa, došla je u fokus javnosti nakon ushićenja tokom upoznavanja s glumcem Leonardom DiCaprijem.

Naime, Sanchez i DiCaprio sreli su se na svečanosti u Los Angeles County Musem of Art, i to prvi put, a Bezosova djevojka nije mogla sakriti svoju očaranost slavnim glumcem. Njenu ushićenost nije mogao spriječiti ni sam partner koji je stajao odmah pored nje.

Sanchez je radila kao voditeljica i reporterka (Foto: Instagram)
Sanchez je radila kao voditeljica i reporterka (Foto: Instagram)

Lauren Sanchez rođena je 19. decembra 1969. u Albuquerque u New Mexicu, a odrasla je u siromaštvu. Američka je voditeljica, reporterka i medijska ličnost.

Karijeru je započela kao asistentica na KCOP-TV u Los Angelesu. Također, je radila kao voditeljica i reporterka u Phoenixu prije nego što se pridružila zabavnoj emisiji "Extra" kao reporterka.

Potom je prešla u Fox Sports Net, gdje je zaradila još jednu nominaciju za Emmyja kao voditeljica i dopisnica sportskog magazina "Going Deep" te je bila i reporterka za FSN-ov najbolji sportski show.

Ona je 2016. godine osnovala Black Ops Aviation, prvu kompaniju za filmove i produkciju u vlasništvu žena. Sanchez se sada fokusira na filmske i televizijske projekte koji joj omogućavaju da koristi svoje vještine kao licencirani pilot aviona i helikoptera. Kao velika zaljubljenica u avijaciju, stekla je licencu za pilota.

Lauren i Bezos (Foto: Instagram)
Lauren i Bezos (Foto: Instagram)

Lauren se zaručivala pet puta, a s bivšim zaručnikom Anthonyjem Gonzalesom ima sina Nika. U augustu 2005. Sanchez se udala za Patricka Whitesella, holivudskog agenta i osnivača Endeavora, iz ovog braka ima sina i kćerku: Evana i Elu.

Sanchez je u vezi s Bezosom već tri godine, a nakon što se 2019. godine milijarder razveo od supruge MacKenzie, obznanio je svoju vezu s 51-godišnjom Lauren.