Nasmijala je "do suza"
315

Djevojka iz publike na koncertu Aleksandre Prijović u Zenici "ukrala show", zapjevala i zaplesala na bini

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Aleksandra Prijović nastupila je u zeničkoj areni Husejin Smajlović, a društvene mreže osvojio je trenutak kad je na binu izvela djevojku iz publike koja je potom "ukrala show".

Naime, kako se može vidjeti vesela djevojka iz Viteza zaplesala je s Aleksandrom, a potom i zapjevala pjesmu "Tek je 12 sati" koja je dio njenog repertoara na koncertima.

Prijović je u jednom trenutku prasnula u smijeh, a naposlijetku je djevojka uzela mikrofon i počela vikati: "Volimo te, Prijo" što je pratila i publika u Zenici.

Energija djevojke oduševila je sve na mrežama te su od jučer snimci simpatičnog trenutka na bini preplavili mreže.

Specijalni gost na koncertu srbijanske pjevačice bio je Emir Aličković koji odnedavno nije više član Lapsus benda, a zenička arena je došla na listu regionalnih dvorana koje je Prijović punila okupivši više stotina hiljada posjetilaca u sklopu svoje turneje.

Podršku na turneji su joj dosad dali i najpopularniji izvođači iz regije - Lepa Brena, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Ana Bekuta, Nucci, Voyage, Jelena Rozga, Maya Berović te brojni drugi.
Gdje god da se Prijović pojavi, oduševi publiku koja s njom pjeva od riječi do riječi, kako starije hitove - "Legitimno", "Sabotiram", "Bogata sirotinja", tako i pjesme s posljednjeg albuma "Devet života", ali i pjesmu "Poslednji kabare", koju je objavila ovog januara u znak zahvale svojim brojnim obožavateljima.