Prijedlog sina Romea
0

Djevojčica Beckhamovih zvat će se Justine Bieber Beckham?

Sarajevo-x.com
Foto: Press Assoc.
Foto: Press Assoc.
Porodica Beckham uskoro očekuje prinovu u porodici. Nedavno su saopćili da čekaju djevojčicu i već su počeli razmiišljati o imenima za bebu. Ukoliko prihvate prijedlog sina Romea djevojčica će se zvati Justine Bieber Beckham.

Gostujući u talk-show emisiji sa Jimmyjem Kimmelom slavni nogometaš David Beckham govorio je o svojoj porodici i o sreći što četvrti put postaje otac. Ispričao je kako su isprva vjerovali da je dječak i da je njegova supruga Victoria bila zbog toga pomalo razočarana.

"Prvi ultrazvuk pokazao je da je dječak i Victorija je odmah rekla: 'Ah, još jedan penis u kući!'. Ona misli da ima malo previše muškaraca u našem domu. Ali, kada smo išli na sljedeći uktrazvuk doktor nam je kazao da je djevojčica, a kasnije i zvanično potvrdio", ispričao je otac trojice sinova.

Naravno, otkako su saznali da će dobiti prinovu Beckhamovi razmišljaju o imenu.

"Imamo nekoliko ideja, ali smo i dečkima dali mogućnost da predlažu. Kada smo mislili da je dječak, Romeo nas je pitao šta mislimo o tome da se beba zove Justin Bieber Beckham. No, sada kada znamo da je djevojčica predložio je da bude Justine Bieber Beckham", ispričao je nogometaš.

Da li će slavni par Beckham prihvatiti prijedlog svog sina i dati bebi ime po trenutno najpopularnijem tinejdžerskom muzičaru u SAD-u, ali i u svijetu, vidjet ćemo.