|

Djeca Willa Smitha: Možemo kontrolisati vrijeme, a svijet je zapravo hologram

Djeca Willa Smitha: Možemo kontrolisati vrijeme, a svijet je zapravo hologram
16
Klix.ba
18.11.2014. u 15:16
46
komentara
16

dijeljenja
Djeca Willa Smitha: Možemo kontrolisati vrijeme, a svijet je zapravo hologram Foto: AFP
Djeca Willa Smitha i Jadae Pinkett-Smith izjavila su neke od najčudnijih stvari koje smo mogli čuti iz usta poznatih ličnosti.
Willow i Jaden su za T Magazin progovorili o "Prana energiji", njihovom mišljenju o školi i navodnoj sposobnosti da kontrolišu vrijeme. Također, njih dvoje su objasnili svoj stav o životu, meditaciji, ali i o tome kako se bebe sjećaju svoga rođenja.

Willow i Jaden se trenutno bave muzikom, a kao tematiku za pjesme biraju "melanholiju okeana i melanholiju svega drugog". Jaden je iznio vjerovanje kako se svi nalazimo u hologramskom svemiru koji su stvorila viša bića.

"Škola čini djecu depresivnom. Tamo nikada ništa nećete naučiti. Škola nije autentična ustanova, jer ima svoj kraj. Pravo učenje nikada ne završava", rekli su Willow i Jaden. Najzanimljiviji dio intervjua je dakako "priznanje" Willow da može kontrolisati protok vremena.

"Mogu učiniti da vrijeme za mene teče sporije ili brže. Tako znam da ono zapravo ne postoji", rekla je Willow, dodavši da se još uvijek sjeća svog rođenja.
Prijavi grešku


Komentari (46)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...