|

Dirljivim objavama Barack i Michelle Obama proslavili 27. godišnjicu braka

Dirljivim objavama Barack i Michelle Obama proslavili 27. godišnjicu braka
0
S.H.P.
4.10.2019. u 17:38
10
komentara
0

dijeljenja
Dirljivim objavama Barack i Michelle Obama proslavili 27. godišnjicu braka Foto: Instagram
Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama i njegova supruga Michelle proslavili su 27. godišnjicu braka. U bračnu su luku uplovili su davne 1992. godine. Američki mediji smatraju da je ovo najskladniji par te da su uzor mnogima.
Michelle Obama čestitala je na svom Twitter profilu svom suprugu godišnjicu braka i postavila do sada neviđenu fotografiju.

"Prije 27 godina ovaj mi je čovjek obećao život pun avanture. Rekla bih da je uspio. Ovo je za naše novo poglavlje nakon što su djeca otišla od kuće i otkrivanje onog što slijedi dok još uvijek osjećamo čaroliju koja nas spaja svih tih godina. Sretna godišnjica, Barack!'', napisala je Michelle.


Ni Barack nije bio ništa manje romantičniji pa je na svom Twitter profilu zahvalio supruzi na ljubavi koju mu pruža svih ovih godina.

"Kao što su Beatlesi rekli: 'It’s getting better all the time'. Hvala, dušo, za 27 nevjerojatnih godina!", napisao je Obama.


Marak i Michelle Obama u vezi su od 1989. godine. Samo tri godine poslije vjenčali su se. U braku su dobili dvije kćerke, sada 21-godišnju Maliju i 18-godišnju Sashu.

View this post on Instagram

Growing up, every time I’d come home from school with a story to share, my mother was there with a snack and a listening ear to hear about what was on my mind. When I came home with a tale about my disastrous second-grade classroom, she marched into the school to figure out what was going on. And as I grew older, including up through my years as First Lady, she was always there for me as a guiding light through whatever fog was clouding my path. She’s always listened more than she lectured; observed more than she demonstrated. In doing so, she allowed me to think for myself and develop my own voice. From an early age, she saw that I had a flame inside me, and she never tempered it. She made sure that I could keep it lit. Mom, thank you for kindling that fire within me, and for your example as a mother and a grandmother to our girls. We would never be who we are today without you. #HappyMothersDay, Mom. Love you. ❤️

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on


Malia studira na Harvardu, a Sasha je započela studij na Univerzitetu Michigan. Porodica Obama nakon što se iselila iz Bijele kuće, kupila je vilu u naselju Kolorama koja je vrijedna 8,1 milion dolara.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...