Neviđene fotografije
0

Dirljivim objavama Barack i Michelle Obama proslavili 27. godišnjicu braka

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama i njegova supruga Michelle proslavili su 27. godišnjicu braka. U bračnu su luku uplovili su davne 1992. godine. Američki mediji smatraju da je ovo najskladniji par te da su uzor mnogima.

Michelle Obama čestitala je na svom Twitter profilu svom suprugu godišnjicu braka i postavila do sada neviđenu fotografiju.

"Prije 27 godina ovaj mi je čovjek obećao život pun avanture. Rekla bih da je uspio. Ovo je za naše novo poglavlje nakon što su djeca otišla od kuće i otkrivanje onog što slijedi dok još uvijek osjećamo čaroliju koja nas spaja svih tih godina. Sretna godišnjica, Barack!'', napisala je Michelle.

Ni Barack nije bio ništa manje romantičniji pa je na svom Twitter profilu zahvalio supruzi na ljubavi koju mu pruža svih ovih godina.

"Kao što su Beatlesi rekli: 'It’s getting better all the time'. Hvala, dušo, za 27 nevjerojatnih godina!", napisao je Obama.

Marak i Michelle Obama u vezi su od 1989. godine. Samo tri godine poslije vjenčali su se. U braku su dobili dvije kćerke, sada 21-godišnju Maliju i 18-godišnju Sashu.
Malia studira na Harvardu, a Sasha je započela studij na Univerzitetu Michigan. Porodica Obama nakon što se iselila iz Bijele kuće, kupila je vilu u naselju Kolorama koja je vrijedna 8,1 milion dolara.