Djevojku zaprosio na Valentinovo
0

Dirk Nowitzki se zaručio sa Šveđankom Jessicom Olsson

Totalsport
Na Valentinovo je slavni njemački košarkaš Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (33) zaprosio svoju djevojku Jessicu Olsson (31). Lijepa tamnoputa Šveđanka rekla je da, te otad ponosno nosi zaručnički prsten.

Djevojku s kojom je u vezi dvije pune godine Nijemac je zaprosio u Tei Anu, azijskom restoranu u Dallasu. Termin vjenčanja zasad još nije poznat.

Nowitzki, koji je ranije najavio da želi četvero djece, igra od početka karijere u teksaškoj metropoli, dok Jessica ondje radi kao kustosica u umjetničkoj galeriji britanske pop-ikone Georgea Michaela.

Buduća njemačka snaha govori savršeni njemački, a Nowitzki će također dobiti šogore-sportiste. Braća-blizanci Marcus i Martin, 23-godišnjaci, igraju nogomet u Blackburn Roversima i švedskoj nacionalnoj ekipi.

Valjda će najbolji neamerički košarkaš u NBA ligi svih vremena ovaj put imati više sreće. Zaručen je već bio prije nekoliko godina za bivšu striptizetu Crystal Taylor. U maju 2009. godine, usred NBA doigravanja, Taylor je završila u zatvoru. Osuđena je za finansijsku prevaru i krivotvorenje dokumenata.