{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Diplomirala sam za pjevačicu"

S
25.12.2009. u 08:48
0
5
"Diplomirala sam za pjevačicu"
0
"Diplomirala sam za pjevačicu"
Jennifer Lopez izjavila je kako se osjeća kao da je diplomirala za pjevačicu nakon što je izvela mali performans na rođendanskoj zabavi njenog supruga Marca Anthonyja.
Jennifer je na zabavi otpjevala pjesmu 'May man', Barbare Streisand, i kako je kazala u izjavi za američke medije bila je veoma nervozna jer je upravo na toj zabavi morala dokazati svoj talenat.

"Barbara je moj uzor i kad sam počela pjevati tu pjesmu sama sebi nisam mogla povjerovati da to zaista činim. Pomislila sam kako sam totalno poludjela“, kazala je zanosna glumica i pjevačica.

"No, otpjevala sam pjesmu i osjećala sam se kao da sam diplomirala. Znate na šta mislim?“, upitala je Jennifer reportera magazina Acces Hollywood.

"Dok sam pjevala pjesmu vidjela sam u Marcovim očima suze. Oboje smo bili zatečeni. A, ja sam u tom trenutku pomislila – 'napokon sam postala pjevačica'. To je moj posao. Nikada više neću sumnjati u ono što radim niti ću dopustiti nekome da me natjera da posumnjam", kazala je majka blizanaca Maxa i Emme.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: