Sportska novinarka
39

Diletta Leotta aktivno trenira i u trudnoći, poručila da i u drugom stanju brine o sebi

Klix.ba
Diletta Leotta (Foto: Instagram)
Diletta Leotta (Foto: Instagram)
Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki Diletta Leotta nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografije u kojima navodi da vrijedno trenira.

Nakon što je u martu podijeila vijest o svojoj prvoj trudnoći, Diletta Leotta je pokazala da ni u trudnoći ne odustaje od vježbanja pa je tako na svom profilu podijeila fotografije u kojima pozira u sportskoj odjeći.

Diletta je prvobitno objavila snimak u kojem zajedno trenira s trenericom, gdje je objasnila da je trenutno u drugom trimestaru i koje vježbe radi kako bi ostala u formi. U jednoj od fotografija stavila je opis: "Čak i u ovo vrijeme brinem se o sebi".

Nakon toga, na njenom profilu uslijedile su i fotografije u kojima pozira u različitim sportskim kombinacijama. Osim toga, u posljednje vrijeme često dijeli fotografije na kojima ponosno pokazuje trudnički stomak.

Podsjećamo, ona i njen partner, golman Loris Karius, očekuju prvo dijete. Njih su se dvoje upoznali sredinom 2022. godine, a vezu su objavili u novembru iste godine. Vijest o njenoj trudnoći podijelili su u videu u kojem su se oboje rasplakali od sreće.